Tigryncs Blog

Csak úgy a hétköznapok... okosságok, vidámságok és persze az élet NAGY kérdései :)

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: én is ettől tartok. Ő lesz az első magyar nő, aki mindenféle következmények nélkül megölhetett egy... (2015.01.28. 14:12) Novella- Fél 12

Linkblog

Proli nyakkendő...

2011.06.28. 09:34 Tigryncs

 Végre valahára rávettem magam egy blog írására... Azt nem tudom még, mennyire lesz naprakész, de az tuti hogy melóhelyen, ha nagyon unatkozom nyomatom Nektek :) Úúúúristen, mivel is kezdjem? Kurvára nem vágom, hogy mennek ezek a dolgok úgyhogy először csak elmélkedek :D . Néha eszembe jutnak bizonyos témák (pl BKV-n utazva, ott mindig elmélyül az ember), és mindig arra gondolok, hogy ezt valahova rögzíteni kéne. Mivel nem kenyerem az offline napló írás, úgy döntöttem legyünk a modern kor gyermekei. Hip-Hop jön ... a főnök :) Proli nyakkendő a nyakba és megpróbálok úgy csinálni mintha dolgoznék... Elvégre így korrekt, ő is megpróbál úgy csinálni, mintha fizetne :) Lesz még ám folytatás... Időközben majd belejövök ebbe is. Csók mindenkinek, széééép napot, jó munkát! :) 

Tigryncs

A bejegyzés trackback címe:

https://tigryncs.blog.hu/api/trackback/id/tr843020954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása